Blankt Papir

Persondata

Generelt

Blankt Papir indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Når du køber eller anmoder om en af vores serviceydelser.
  • Gennem erhvervskunder. For eksempel i en salgssituation, hvor der anmodes om tilbud på en af vores serviceydelser og/eller anmodes om en samarbejdsaftale.
  • Besøgsregistrering i forbindelse med brug af vores digitale ydelser. Se afsnittet omkring opbevaring.
  • Fra sociale medier, reklame- og analyseudbydere.

Blankt Papir  indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt andre almene personoplysninger
  • Kreditkortoplysninger (ved køb)
  • Demografiske oplysninger
  • Købshistorik
  • Brugshistorik på vores digitale serviceydelser
  • Feedback på sociale medier
  • Browserinformationer

Når du, ved bestilling af én eller flere af disse serviceydelser, afgiver dine personoplysninger til Blankt Papir, giver du samtidig dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles af os.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


De cookies, der gemmes på din enhed vil blive opbevaret i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på en af Blankt Papirs hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Blankt Papir  anvender cookies for at tilpasse indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere trafikken. Vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse kan også opsamle oplysninger om din brug af websitet til brug for målrettet annoncering. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

En accept af cookies er et samtykke til Blankt Papirs og tredjeparters anvendelse af cookies på www.blanktpapir.com.

Blankt Papir har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies.
Det kan være fx Facebook, som sætter disse cookies. Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele f.eks. billeder på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. 

Blankt Papirs samarbejdspartnere er særskilte dataansvarlige for den indsamlede data.

Periode for opbevaring


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjepart. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Blankt Papir kan overdrage persondata til følgende kategorier af tredjeparter:

  • Udbydere af betalingsløsninger - vi anvender Stripe og PayPal. Ved bestillinger og køb gemmer vi de oplysninger, som du har afgivet, i indtil 5 år. Herefter slettes oplysningerne. Ud over gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.
  • Distributører - i forbindelse med levering af vareydelser. Vi anvender PostNord.
  • Driftsoperatører - f.eks. leverandør af IT-servere. 

Videregivelse for oplysninger


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:
[ julia@mejnertsen.dk]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Henvendelser vedr. dine data:

Mail: julia@mejnertsen.dk
[ Julia Mejnertsen Photography  ]
[  Holsteinsgade 66, 1. -3 ]
[  2100 København Ø  ]

Blankt Papir  bestræber sig på at besvare alle anmodninger straks.

Indsigt og klager


Websitet ejes og publiceres af:

[ Julia Mejnertsen Photography  ]
[  Holsteinsgade 66, 1. -3 ]
[  2100 København Ø  ]
Email: [  julia@mejnertsen.dk  ]

Udgiver